Over

Tekstbureau Donkers

Wie ben ik? Tja, waar begin je? Ondernemer, vrouw van Freek, mama van Mats en Mare, maatschappelijk betrokken, perfectionistisch. Er is zoveel te noemen. Laten we het hier verder zakelijk houden. Mijn focus ligt op interne (verander) communicatie. Ook het schrijven is een geliefd onderdeel van mijn werk en zet ik in bij communicatieprojecten als ook contentcreatie (inhoudelijke content en Google vindbaarheid).

Ik ben betrokken bij elke opdracht. Als professioneel communicatie specialist denk ik mee en kom (on)gevraagd met adviezen. Jouw tevredenheid telt! Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen lever ik kwalitatief maatwerk. De afspraken die we maken zijn helder, net zoals mijn advies en teksten.

Ervaring

Ik heb veel ervaring opgedaan in diverse branches en voor verschillende (internationale) opdrachtgevers gewerkt. De projecten onder mijn leiding varieerden van meerjarige verandertrajecten, het opzetten van Academies tot ontwikkelings- en coachingsimpulsen voor managers en medewerkers, met als doel een directe bijdrage te leveren aan de organisatiedoelstellingen. Sinds 2010 communicatie specialist. Een voorwaarde om dit werk jaren met succes te doen is mijn klant- en marktgerichte benadering.

Dit zeggen klanten over mij

Professioneel, gepassioneerd en vakkundige. Ze staat altijd open staat om mee te denken en te sparren en voorziet je graag van (ook ongevraagd) advies. Ze vertaalt idee├źn in de juiste woorden en beelden en voegt ook de juiste inhoudelijke twist aan toe om mensen te verbinden en mee te krijgen in de verandering.