Tekst schrijven, jouw uitdaging

Sta je voor een schriftelijke uitdaging en voelt tekst schrijven als een straf? Dan help ik je graag. Veel klanten staren uren naar het beeldscherm om die ene mailing te schrijven, een blog of een brochure. Tijd die je liever en beter ergens anders aan besteedt.

Teksten schrijven, mijn passie

Ook heb ik klanten die lekker van zich af kunnen schrijven. Soms iets te veel, te lang en met te weinig structuur. Het belangrijkste is dat de lezers aanhaken bij jouw boodschap, in plaats van afhaken. Daar zorg ik voor. Tekst schrijven is mijn passie.

Teksten schrijven voor

Content schrijven

Wie schrijft die blijft. Een simpele wet als het om je online populariteit gaat. Sites die niet vernieuwen, geen content plaatsen blijven achter. Creëer toegevoegde waarde voor bezoekers. Blijf content schrijven. Liever uitbesteden? Ik help met content creatie.

Salespage

In één oogopslag moet het voordeel voor de lezer duidelijk zijn. Wees persoonlijk. Vermijd moeilijke woorden. Benoem de voordelen. Een salespage verleidt elk soort lezer tot het ondernemen van actie. Een goede salespage leidt tot betere conversie.

SEO schrijven

Kernachtige webteksten. In een paar seconden jouw bezoekers verleiden. Heldere teksten die prikkelen tot verder lezen. Met een hoge Google waardering door gebruik van de juiste keywords. Schrijven voor het web zet bezoekers aan tot actie.

Overtuigende tekst

Je bezit enorm veel kennis, maar hoe zet je dat op papier? Ik help je graag met inhoudelijke teksten schrijven, zoals een productsheet, een casestudy of een whitepaper. Wat in jouw hoofd zit, zet ik pakkend op papier. Overtuigende tekst schrijven, want kennis overtuigt.

Tekst redigeren

Je hebt al bestaande teksten in een brochure of op het web, maar ze zijn toe aan herziening. Ik help je graag met het redigeren van teksten. Of het nu gaat om teksten die ‘in een nieuw jasje gestoken mogen worden’, overtuigende teksten schrijven of SEO teksten. Jouw tekst uitdaging ga ik graag aan.

Brochures & Folders

Een mooi vormgegeven brochure verdient sprankelende en doelgerichte teksten. Te vaak zijn brochures productgericht, volgepropt met specificaties. Een gemiste kans. Het gaat juist om de vertaling van deze eigenschappen naar de voordelen voor de klant.

IJzersterke teksten

 

Professionele SEO teksten? Inhoudelijk artikel? Commerciële mailing of salesfunnel?

Neem vrijblijvend contact op

  Sinds eind 2018 schrijft Jet artikelen voor ons zakenmagazine Netwerk en dat doet ze op zeer vakkundige wijze. Wij en onze klanten zijn zeer tevreden met haar en we hopen nog vele jaren te mogen samenwerken!

  Marieke van Os – Netwerk Brabant

  Na een uurtje gesproken te hebben met Jet over de opzet van mijn bedrijf heeft ze de teksten van mijn website geschreven. Pakkend, spijker op de kop, trots!

  Annerique Roosegaarde Bisschop - Project UP

  Jet, mede dankzij jouw content hebben we een prijs gewonnen met onze website (Best Corporate / Marketing Solution 2015). We zien dat onze online vindbaarheid enorm gestegen is door de juiste combinatie van gebruikersvriendelijkheid, vindbare teksten, goede techniek en betere navigatie. Dus ook jij gefeliciteerd 😉

  Maarten Homburg, Marketing Manager Truckland Noord-Holland B.V.

  Jet heeft mij een training SEO schrijven gegeven. Een zeer waardevolle training met veel tips om mee aan de slag te gaan. Met veel succesfactoren kan ik nu mijn teksten SEO-waardig maken. Bedankt Jet!

  Nicolle Poppelaars

  Jet denkt altijd pro actief mee en zorgt dat het goed komt. Schrijft in begrijpelijke taal en komt zelf met goede suggesties. Hierbij wordt vooral rekening gehouden met de vindbaarheid op internet. Werkt zeer prettig, een aanrader!

  Petra Kerrebijn - Intenza Consulting Group