Tekst schrijven, jouw uitdaging

Sta je voor een schriftelijke uitdaging en voelt tekst schrijven als een straf? Dan help ik je graag. Veel klanten staren uren naar het beeldscherm om die ene mailing te schrijven, een blog of een brochure. Tijd die je liever en beter ergens anders aan besteedt.

Teksten schrijven, mijn passie

Ook heb ik klanten die lekker van zich af kunnen schrijven. Soms iets te veel, te lang en met te weinig structuur. Het belangrijkste is dat de lezers aanhaken bij jouw boodschap, in plaats van afhaken. Daar zorg ik voor. Tekst schrijven is mijn passie.

Content schrijven

Wie schrijft die blijft. Een simpele wet als het om je online populariteit gaat. Sites die niet vernieuwen, geen content plaatsen blijven achter. Creëer toegevoegde waarde voor bezoekers. Blijf content schrijven. Liever uitbesteden? Ik help met content creatie.
SEO teksten schrijven >>

Wervende teksten

In één oogopslag moet het voordeel voor de lezer duidelijk zijn. Wees persoonlijk. Vermijd moeilijke woorden. De wervende tekst is lekker kort en krachtig. En natuurlijk met een duidelijke call-to-action. Wervende teksten leiden tot betere conversie.

Blog: Effectief communiceren in tekst >>

Brochures & Folders

Een mooi vormgegeven brochure verdient sprankelende en doelgerichte teksten. Te vaak zijn brochures productgericht, volgepropt met specificaties. Een gemiste kans. Het gaat juist om de vertaling van deze eigenschappen naar de voordelen voor de klant.
Folder schrijven >>

Overtuigende tekst

Je bezit enorm veel kennis, maar hoe zet je dat op papier? Ik help je graag met inhoudelijke teksten schrijven, zoals een productsheet, een casestudy of een whitepaper. Wat in jouw hoofd zit, zet ik pakkend op papier. Overtuigende tekst schrijven, want kennis overtuigt.

Whitepaper schrijven >>

Tekst redigeren

Je hebt al bestaande teksten in een brochure of op het web, maar ze zijn toe aan herziening. Ik help je graag met het redigeren van teksten. Of het nu gaat om teksten die ‘in een nieuw jasje gestoken mogen worden’, overtuigende teksten schrijven of SEO teksten. Jouw tekst uitdaging ga ik graag aan.

Copywriting aanpak >>

SEO schrijven

Kernachtige webteksten. In een paar seconden jouw bezoekers verleiden. Heldere teksten die prikkelen tot verder lezen. Met een hoge Google waardering door gebruik van de juiste keywords. Schrijven voor het web zet bezoekers aan tot actie. Lees hoe ik jou kan helpen als SEO tekstschrijver.

SEO webteksten >>