Contentcreatie

Bij de start van een schrijfopdracht vragen klanten vaak ‘hoe doe jij dat, teksten schrijven?’ En ‘hoe zorg je ervoor dat het ons verhaal wordt’? De basis van contentcreatie ligt in een goede intake.

Als tekstschrijver wil ik alles weten van je bedrijf, je product/dienst en wat jou uniek maakt. We starten met het einddoel in zicht. Welke actie wil je dat de lezer na afloop neemt? Jij bent aan het woord en ik vraag door. Ik stel kritische vragen die tot de kern leiden. Teksten laten schrijven is de juiste dingen schrijven zodat jouw klant de volgende stap zet.

Contentcreatie voor

Wie schrijft die blijft. Een simpele wet als het om je online populariteit gaat. Sites die niet vernieuwen, geen content plaatsen blijven achter. Creëer toegevoegde waarde voor bezoekers. Blijf content schrijven. Liever uitbesteden? Ik help met content creatie voor:

 • Inhoudelijke artikelen
 • Salespages
 • Landingspagina’s
 • SEO webteksten
 • Sales funnel
 • Folders
 • Whitepapers
 • Interviews
 • Mailings
 • Blogs
 • Businesscases

IJzersterke teksten

Professionele SEO teksten? Inhoudelijk artikel? Commerciële mailing of salesfunnel?

SEO schrijven

Kernachtige SEO teksten. In een paar seconden jouw bezoekers verleiden. Heldere teksten die prikkelen tot verder lezen. Met een hoge Google waardering door gebruik van de juiste keywords. Schrijven voor het web zet bezoekers aan tot actie.

Salespage

In één oogopslag moet het voordeel voor de lezer duidelijk zijn. Wees persoonlijk. Vermijd moeilijke woorden. Benoem de voordelen. Een salespage verleidt elk soort lezer tot het ondernemen van actie. Een goede salespage leidt tot betere conversie.

Artikel/blogs schrijven

Ik help je bij het schrijven van artikelen of blogs die inspireren, informeren en aanzetten tot actie. Zowel voor online en offline gebruik. Unieke, pakkende tekst, waarin jouw stem te horen is en de boodschap op heldere wijze is verwoord. Ik schrijf het artikel/blog, jouw naam komt eronder.

Brochures & Folders

Een mooi vormgegeven brochure verdient sprankelende en doelgerichte teksten. Te vaak zijn brochures productgericht, volgepropt met specificaties. Een gemiste kans. Het gaat juist om de vertaling van deze eigenschappen naar de voordelen voor de klant.

Jet, mede dankzij jouw content hebben we een prijs gewonnen met onze website (Best Corporate / Marketing Solution 2015). We zien dat onze online vindbaarheid enorm gestegen is door de juiste combinatie van gebruikersvriendelijkheid, vindbare teksten, goede techniek en betere navigatie. Dus ook jij gefeliciteerd 😉

Maarten Homburg, Marketing Manager Truckland Noord-Holland B.V.

Jet schrijft artikelen voor ons zakenmagazine Netwerk en dat doet ze op zeer vakkundige wijze. Wij en onze klanten zijn zeer tevreden met haar en we hopen nog vele jaren te mogen samenwerken!

Marieke van Os – Netwerk Brabant

Na een uurtje gesproken te hebben met Jet over de opzet van mijn bedrijf heeft ze de teksten van mijn website geschreven. Pakkend, spijker op de kop, trots!

Annerique Roosegaarde Bisschop - Project UP

Jet heeft verschillende case studies geschreven voor mijn bedrijf waarvoor ze onder meer interviews heeft gehouden bij onze klanten. Jet heeft deze trajecten zeer goed ingevuld doordat zich snel kan inleven, goede interviews kan houden en deze kan vertalen in heldere maar commerciële teksten.

Michiel VinkManaging Director and owner at Bluedesk CRM

Jet denkt altijd pro actief mee en zorgt dat het goed komt. Schrijft in begrijpelijke taal en komt zelf met goede suggesties. Hierbij wordt vooral rekening gehouden met de vindbaarheid op internet. Werkt zeer prettig, een aanrader!

Petra Kerrebijn - Intenza Consulting Group

Jet heeft met een frisse zakelijke benadering alle wensen opgenomen en vertaald in kracht en duidelijkheid. Adviezen van Jet getuigen van kennis en inzicht, zoals nu vertaald in onze brochure. Haar accurate en snelle manier van werken met daarbij een duidelijk kostenplaatje vooraf is enorm prettig. Met dank voor de getoonde kennis, enthousiasme en perfectionisme.

John TimmerTimmer Tools & Technics

Samenwerking

Ik schrijf, interview en creëer tekst met focus op jouw doel.
Al sinds 2010 geniet ik van dit mooie vak.
Wat in jouw hoofd zit, zet ik pakkend op papier.
Ik stel (kritische) vragen, jij vertelt.
Ik schrijf, jij geeft feedback.
Jij geniet van het resultaat en krachtige teksten.
Mooi toch!