“Jet heeft ons enorm geholpen met het juist verwoorden van wat wij kenbaar wilden maken op onze site. Bovendien heeft zij het mogelijk gemaakt dat wij momenteel goed vindbaar zijn op het internet. In combinatie met de vernieuwde vormgeving hebben wij nu de site die we voor ogen hadden, maar die we zelf niet gemaakt kregen!”
Evelien Vermeij, Beleidsmedewerker/ Raad van bestuur Stichting Villa Boerebont.

Stichting Villa Boerebont is een organisatie met het hart op de juiste plaats. Zij helpen jongeren die door diverse omstandigheden tussen wal en schip dreigen te vallen. Of daar al zijn beland. Bij Villa Boerebont is iedere bewoner uniek, de basis van eigenwaarde. Villa Boerebont zorgt ervoor dat iedere bewoner weer succesvol terug kan keren naar de maatschappij.

Schermafbeelding 2015-03-23 om 12.28.17

Voor het schrijven van de website teksten van Villa Boerebont zijn we gestart met intake en een rondleiding bij Villa Boerebont. Dan hoor en zie je de passie bij de medewerkers, essentieel voor het schrijven van pakkende website teksten. Het eindresultaat mag er wezen. Medewerkers kunnen de site nu zelf eenvoudig onderhouden en verrijken met persoonlijke verhalen van bewoners. Jongeren, ouders en zorginstanties kunnen nu eenvoudig hun weg vinden op www.villaboerebont.nl. De website teksten zijn verzorgd door Tekstbureau Donkers. De vormgeving en de site is gemaakt door www.pixartz.nl.