Freelance tekstschrijver

Wie ben ik? Tja, waar begin je? Ondernemer, vrouw van Freek, mama van Mats en Mare, maatschappelijk betrokken, perfectionistisch. Er is zoveel te noemen. Laten we het hier verder zakelijk houden. Ik ben freelance tekstschrijver, tekstschrijver copywriter, seo tekstschrijver, tekstredacteur etc. Er zijn genoeg benamingen voor iemand die tekst schrijven gewoon leuk vindt.

Tekstschrijver copywriterJet Donkers

Met Tekstbureau Donkers help ik klanten als tekstschrijver copywriter. Ik neem interviews af en werk ze uit tot een sterk artikel, ik schrijf nieuwsbrieven, commerciële teksten en SEO webteksten. Zowel digitaal als gedrukte tekst.

Achtergrond

Al jong startte mijn zelfstandig ondernemerschap. Van 2005 – 2010 was ik franchisenemer bij een bureau voor training en coaching waarbij ik dé gesprekspartner was van directies en HR-afdelingen. Ik heb veel ervaring opgedaan in diverse commerciële omgevingen en gewerkt voor verschillende (internationale) opdrachtgevers.  De projecten onder mijn leiding varieerden van meerjarige verandertrajecten, het opzetten van Academies tot ontwikkelings- en coachingsimpulsen voor managers en medewerkers, met als doel een directe bijdrage te leveren aan de organisatiedoelstellingen. Een voorwaarde om dit werk jaren met succes te doen is mijn klant- en marktgerichte benadering.

Meer weten? Kijk dan op LinkedIn en volg me op Twitter.