Copywriter

teksten die boeien en binden

Teksten schrijven

Bij de start van een opdracht vragen klanten vaak ‘hoe doe jij dat, teksten schrijven?’ en ‘hoe zorg je ervoor dat het ons verhaal wordt’ ? De basis van elke opdracht voor teksten schrijven ligt in een goede intake. U bent aan het woord en ik vraag door. Kritische vragen die tot de kern leiden. Daarna start het teksten schrijven pas.

“Die brochure klopt helemaal, dit zijn mijn woorden,

alsof ik het zelf geschreven heb”.

John Timmer van Timmer Tools & Technics

Overtuigende tekst schrijven

Teksten zijn er in alle vormen en maten. Lang, kort, informeel, formeel, overtuigende tekst, commercieel, informatief enzovoort. Teksten die al op papier staan of juist borrelen in uw gedachten. Het gaat erom ze krachtig op papier te krijgen. Of u nu kiest voor tekst redigeren of een overtuigende tekst schrijven, we starten met het einddoel in zicht. Welke actie wilt u dat de lezer na afloop neemt?

Tekst redigeren

U heeft al bestaande teksten in een brochure of op het web, maar ze zijn toe aan herziening. Ik help u graag met uw tekst redigeren. Of het nu gaat om teksten die ‘in een nieuw jasje gestoken mogen worden’, overtuigende teksten schrijven of uw SEO-proof maken. Wilt u teksten laten redigeren stuur geheel vrijblijvend een stuk tekst toe (of een link naar uw website) en ik ga ermee aan de slag.

Moet ik dan eerst zelf de teksten schrijven?

Een vraag die ik veel krijg. Nee, daar ben ik juist voor. Alles wat in uw hoofd zit, zet ik zorgvuldig op papier. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen ben ik in staat om kwalitatief maatwerk te leveren dat leidt tot resultaat en tevredenheid. Deze vaardigheden gecombineerd met de mentaliteit ‘doen!’ levert voor u optimaal rendement op. Naast mijn ondernemersmentaliteit ben ik resultaatgericht, flexibel, initiatiefrijk, overtuigend, perfectionistisch, leergierig en mensgericht. U en uw klanten staan in alles centraal.

Teksten laten schrijven? Neem vrijblijvend contact op!

Schrijfstijl uitproberen? Stuur een link naar uw site (of een stuk tekst) u ontvangt het herschreven retour.