Gefeliciteerd Bluedesk CRM met jullie nieuwe website! Voor Bluedesk CRM heb ik de SEO webteksten geschreven om de Google vindbaarheid te vergroten. En als je dan dit berichtje krijgt van je opdrachtgever dan krijg je toch een big smile!

seo webteksten

Aan de hand van een grondige intake, opgave eigen zoekwoorden, onafhankelijk zoekwoorden onderzoek en concurrentieanalyse zijn de keywords per webpagina bepaald. Na de zoekwoorden analyse volgde het daadwerkelijk (her)schrijven van de SEO webteksten. Zowel de ‘voorkant’ als de ‘achterkant’ zijn SEO proof aangeleverd. De SEO webteksten aan de ‘voorkant’ zijn de teksten die de klant op website leest. In deze tekst zijn de zoekwoorden op een natuurlijke, klantgerichte en dus leesbare manier verwerkt. Tevens is de input voor de ‘achterkant’ (denk aan ALT-tags, meta-descriptions, URL’s, title-tags etc) aangeleverd. Deze informatie helpt de Google Robot de website te begrijpen en dus makkelijk te indexeren.

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de website van Bluedesk CRM, CRM dienstverlening op maat. Ga naar www.bluedeskcrm.nl