SEO webteksten

Goede SEO webteksten verleiden je bezoekers om contact met je op te nemen én zorgen voor een hogere ranking in Google. SEO webteksten schrijven vraagt dus om de juiste balans tussen leesbaarheid en vindbaarheid door het toepassen van gerichte zoektermen. Als ervaren SEO tekstschrijver ga ik graag voor je aan de slag. Kies voor doelgerichte SEO webteksten geschreven met een vlotte pen.

Een betere ranking in Google

Je wilt natuurlijk goed gevonden worden in Google. Om dit te bereiken is het gebruik van de juiste zoektermen essentieel. Op de juiste manier zodat bezoekers via Google bij jouw site uitkomen.

Meer relevante website bezoekers

Heb je veel website bezoekers die geen actie ondernemen? Of veel te weinig bezoekers? Met pakkende SEO webteksten en de juiste focuswoorden krijg je website bezoekers die er toe doen.

Kwalitatieve conversies

Laat jouw site beter converteren door unieke en aansprekende content. Geheel passend bij de informatiebehoefte van je website bezoeker zodat het aantal kwalitatieve conversies groeit.

Loop geen potentiële klanten mis!

SEO webteksten laten schrijven? Neem nu contact op.  

SEO tekstschrijver

Je wilt dat jouw doelgroep jouw website vindt. Goede SEO teksten schrijven is niet 10x een zoekterm herhalen. Je krijgt dan misschien wel veel bezoekers, ze zullen echter snel afhaken. De content sluit niet aan bij wat de bezoeker verwacht. Je verliest er potentiële klanten mee en dat wil je niet!

SEO teksten overtuigen juist je bezoekers. De tekst bevat de juiste zoektermen voor SEO zodat je ook echt gevonden wordt. En let wel, in jouw SEO webteksten staat de klant altijd op de eerste plaats.

Samen bepalen we de in welke fase van de zoektocht (customer journey) de bezoeker zich bevindt. Vervolgens voer ik een gedegen zoekwoordenonderzoek uit. De resultaten daarvan vormen de input waarmee ik als SEO copywriter aan de slag ga zodat jouw site converteert door unieke en aansprekende content.

SEO webteksten voor

 • Salespages en webpaginas
 • Whitepapers
 • Blogs en artikelen
 • (Her)schrijven SEO webteksten
 • Zoekwoordenonderzoek
 • SEO advies en contentplan
 • Persoonlijke intake
 • Vlotte pen
 • 10+ jaar ervaring. Love my job!

Jet is een zeer ervaren tekstschrijfster, die precies weet wat mijn wensen zijn, daar feilloos op aanhaakt en mij dit hapklaar aanlevert, zo fijn! Ze weet als geen ander de indeling voor de site goed weer te geven, denkt aan alle zoekwoorden, metateksten en is een echte SEO Expert. En dan moet je weten, dat ik echt een über kritische klant ben, die precies weet wat ze wil en niet voor een 8 gaat, maar voor een 10 of hoger.

Esther de Vroomen - Miss Troubleshooter

Jet schrijft voor ons vaak teksten voor de website/shop. Jet levert altijd leuke, spontane, tekstjes die goed aansluiten bij onze bedrijfscultuur waarvan wij een weerspiegeling proberen te geven op de website. Daarbij is de kwaliteit ook nog eens goed en vaak snel geleverd. Kortom, ik kan haar zeker aanbevelen.

Pauline LensveltOwner Canoof

Jet heeft mij nuttige tips gegeven om de vindbaarheid van mijn website art-advocatuur.nl te vergroten.

Sylvia van Dorst-Rampaart

Jet heeft mij een training SEO schrijven gegeven. Een zeer waardevolle training met veel tips om mee aan de slag te gaan. Met veel succesfactoren kan ik nu mijn teksten SEO-waardig maken. Bedankt Jet!

Nicolle Poppelaars

Jet, mede dankzij jouw content hebben we een prijs gewonnen met onze website (Best Corporate / Marketing Solution 2015). We zien dat onze online vindbaarheid enorm gestegen is door de juiste combinatie van gebruikersvriendelijkheid, vindbare teksten, goede techniek en betere navigatie. Dus ook jij gefeliciteerd 😉

Maarten Homburg, Marketing Manager Truckland Noord-Holland B.V.

SEO teksten laten schrijven

Wil je jouw SEO teksten laten schrijven? Jouw passie over jouw bedrijf plus mijn expertise als SEO tekstschrijver, resulteert in leesbare en vindbare SEO webteksten. Kies voor een complete SEO schrijver. Die verder kijkt dan de tekst. Meer weten? Lees dan verder bij het SEO stappenplan.

1

20%

Stap 1: Intake

Ik start altijd met een persoonlijke intake. Jij kent jouw bedrijf, product of dienst als geen ander. Jij praat er met passie over. Ik stel kritische vragen en vraag door. Ook stellen we samen de sitestructuur (of contentplan) op voor jouw site.

2

40%

Stap 2: Zoekwoordenonderzoek

Waar zoeken jouw klanten op? Ik doe het zoektermen onderzoek. Per zoekterm breng ik in kaart wat het zoekvolume is en de mate van concurrentie. Samen bepalen we de focuswoorden per webpagina.

3

80%

Stap 3: SEO teksten schrijven

Vervolgens start ik met het SEO (her)schrijven van de webteksten. Het resultaat: vindbare en boeiende teksten die uitnodigen om contact op te nemen met jouw bedrijf. Jij geeft feedback op de teksten en ik pas waar nodig aan.

4

100%

Stap 4: Oplevering

De SEO webteksten kun je eenvoudig knippen en plakken in jouw CMS. Van Titel, URL, Meta-omschrijving tot en met interne links, H1, H2 en alttags. Allemaal succesfactoren voor goede SEO teksten.

Zet de bezoeker op de eerste plaats.

Kies voor waardevolle content met de juiste zoektermen.  

Ik wil beter scoren in Google

  Waarom zijn SEO webteksten zo belangrijk?

  Ruim 96% van de internetgebruikers gebruikt de zoekmachine van Google om iets op te zoeken. Bovendien kijkt men (meestal) niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. Tekst is dus een belangrijk onderdeel van SEO. Doe je het niet, dan mis je vele potentiële klanten! SEO staat voor Search Engine Optimization. Een verzamelnaam voor zoekmachine optimalisatie. In feite zijn dit alle activiteiten die je onderneemt om beter gevonden te worden in organische zoekresultaten. Hierbij kun je een verdeling maken in drie SEO hoofdgebieden:

  1. Techniek van je website: bijvoorbeeld laadsnelheid, mobiele site, linkopbouw, sitemap
  2. Content op je site: de tekst die de bezoeker leest
  3. Online populariteit: wat men online over jou zegt op het internet, links, likes, shares etc.

  Als SEO tekstschrijver ligt mijn focus op, je raadt het al, de content. Dus SEO webteksten. Verbeter de organische vindbaarheid van je website! Kies voor doelgerichte SEO webteksten.