SEO webteksten

Goede SEO webteksten verleiden je bezoekers om contact met je op te nemen én zorgen voor een hogere ranking in Google. Kortom, SEO webteksten schrijven vraagt om de juiste balans tussen leesbaarheid en vindbaarheid door het toepassen van gerichte zoektermen. Als ervaren SEO tekstschrijver ga ik graag voor je aan de slag. Kies voor doelgerichte SEO webteksten geschreven met een vlotte pen.

SEO webteksten schrijven

SEO tekstschrijver

Je wilt dat jouw doelgroep jouw website vindt. Goede SEO teksten schrijven is niet 10x een zoekterm herhalen. Je krijgt dan wel veel bezoekers, ze zullen echter snel afhaken. De content sluit niet aan bij wat de bezoeker verwacht. Je verliest er potentiële klanten mee en dat wil je niet!

Je SEO webteksten moet dus aansluiten bij de informatiebehoefte van je website bezoekers. Samen bepalen we de in welke fase van de zoektocht (customer journey) de bezoeker zich bevindt. Vervolgens voer ik een gedegen zoekwoordenonderzoek uit. De resultaten daarvan vormen de input waarmee ik als SEO copywriter aan de slag ga. Jouw site converteert door unieke en aansprekende content.

SEO tekstschrijver

✔ Content creatie (whitepapers, blogs, inhoudelijke artikelen)
✔ (Her)schrijven SEO webteksten
✔ Zoekwoordenonderzoek
✔ Redigeren van webteksten
✔ SEO advies
✔ Ruim 10 jaar ervaring
✔ Persoonlijke intake
✔ Vlotte pen
✔ Love my job!

“Na een uurtje gesproken te hebben met Jet over de opzet van mijn bedrijf heeft ze de teksten van mijn website geschreven. Pakkend, spijker op de kop, trots!”

Annerique Roosegaarde Bisschop, ProjectUp

SEO teksten laten schrijven

Wil je jouw SEO teksten laten schrijven? Ik start altijd met een persoonlijke intake. Jij kent jouw bedrijf, product of dienst als geen ander. Jij praat er met passie over. Jouw passie plus mijn expertise als SEO tekstschrijver, resulteert in leesbare en vindbare SEO webteksten.

De SEO webteksten kun je eenvoudig knippen en plakken in jouw CMS. Van Titel, URL, Meta-omschrijving tot en met interne links, H1, H2 en alttags. Allemaal succesfactoren voor goede SEO teksten. Kies voor een complete SEO schrijver. Die verder kijkt dan de tekst. Meer weten? Lees dan verder bij het SEO stappenplan.

Zorg dat klanten je online goed kunnen vinden!

SEO teksten laten schrijven? Of wil je leren hoe je zelf goede SEO teksten schrijft? Ik kan je ook 1-op-1 trainen in het schrijven van SEO webteksten. Neem vrijblijvend contact op, ik denk graag met je mee. E-mail: info@jetdonkers.nl. Telefoon: +31(0) 610444585

Waarom zijn SEO webteksten zo belangrijk?

Ruim 96% van de internetgebruikers gebruikt de zoekmachine van Google om iets op te zoeken. Bovendien kijkt men (meestal) niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. Tekst is dus een belangrijk onderdeel van SEO. Doe je het niet, dan mis je vele potentiële klanten!

SEO staat voor Search Engine Optimization. Een verzamelnaam voor zoekmachine optimalisatie. In feite zijn dit alle activiteiten die je onderneemt om beter gevonden te worden in organische zoekresultaten. Hierbij kun je een verdeling maken in drie SEO hoofdgebieden:

  1. Techniek van je website: bijvoorbeeld laadsnelheid, mobiele site, linkopbouw, sitemap
  2. Content op je site: de tekst die de bezoeker leest
  3. Online populariteit: wat men online over jou zegt op het internet, links, likes, shares etc.

Als SEO tekstschrijver ligt mijn focus op, je raadt het al, de content. Dus SEO webteksten. Verbeter de organische vindbaarheid van je website! Kies voor doelgerichte SEO webteksten.