“De samenwerking met Jet is uitstekend. Via een gezamenlijk netwerk heb ik haar leren kennen en sinds het eerste kennismakingsgesprek is er sprake van een fijne samenwerking. Jet is enthousiast, deskundig en kan toveren met woorden.
Jet weet de teksten voor mijn website, nieuwsbrieven en E-book nog levendiger en aansprekender te maken. Waardoor mijn verhaal een nog betere aansluiting vindt bij mijn doelgroep. Daarnaast geeft ze actief suggesties voor aanpassingen en verbeteringen in de teksten waarbij ze het geheel niet uit het oog verliest. Kortom Jet kan jouw boodschap omzetten in passende teksten.” Patty Casander, eigenaar Hello2Life.

Dat is lef hebben. Leven met het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS) en dan je eigen bedrijf beginnen. Patty Casander van Hello2Life hakt knopen door die anderen niet durven door te hakken. Als ervaringsdeskundige met CVS weet ze wat het is om te leven met extreme vermoeidheid. Uit interviews met tal van lotgenoten ervaart ze dat anderen ook vechten tegen oververmoeidheid en het continu stuiten op onbegrip. Patty heeft het chronisch vermoeidheidssyndroom geaccepteerd, maar zal het nooit haar leven laten overnemen. Dat komt omdat ze weet wat ze wil, wat ze belangrijk vindt en wat bij haar past. En dat is anderen helpen weer energie te krijgen voor het leven. Weg met oververmoeidheid. Niet voor niets heet haar eigen bedrijf Hello 2 Life!

Redigeren van teksten voor Hello2Life

Tekstbureau Donkers heeft Patty geholpen met het redigeren van teksten. Want schrijven over haar eigen ervaringen kan ze heel goed. Haar eigen teksten waren het uitgangspunt en zijn geoptimaliseerd voor Google (SEO). Tevens help ik mee met het redigeren van haar nieuwsbrieven, blogs en haar E-book dat binnenkort verschijnt.

Inmiddels heeft Patty haar droombaan gevonden met VindJeBuitenRit.nl.