Copywriter

Copywriter is een andere naam voor tekstschrijver. En teksten zijn er in alle vormen en maten. Lang, kort, informeel, formeel, overtuigende tekst, commercieel, informatief, op papier, online enzovoort. Teksten die al op papier staan of juist borrelen in je gedachten. Een goede copywriter verzamelt alle relevantie informatie en zet die om in krachtige teksten.

Copywriting

Bij de start van een schrijfopdracht vragen klanten vaak ‘hoe doe jij dat, teksten schrijven?’ en ‘hoe zorg je ervoor dat het ons verhaal wordt’? De basis van elke opdracht als copywriter ligt in een goede intake. Als copywriter wil ik alles weten van je bedrijf, je product/dienst en wat jou uniek maakt. We starten met het einddoel in zicht. Welke actie wil je dat de lezer na afloop neemt? Jij bent aan het woord en ik vraag door. Ik stel kritische vragen die tot de kern leiden. Copywriting is de juiste dingen schrijven zodat jouw klant de volgende stap zet.

SEO copywriter

Een SEO copywriter richt zijn pijlen op jouw (potentiële) klant en Google. Het resultaat: doeltreffende copywriting die in een paar seconden jouw bezoekers verleidt tot actie. SEO copywriting vraagt om schrijftalent en weten welke eisen Google stelt aan goede SEO teksten voor optimale vindbaarheid. Als SEO copywriter help ik je graag met beter scoren in Google.

SEO teksten schrijven >>

“Jet, mede dankzij jouw content hebben we een prijs gewonnen met onze website.”

Maarten Homburg, Marketing Manager Truckland

Copywriter gezocht

Ik ben tekstschrijver in hart en nieren. Ik verdiep me in jouw klanten zodat de tekst zijn doel niet mist. Of het nu om inhoudelijke teksten gaat of juist commercieel. Online of papier. Copywriting I love it! Je kunt me inzetten voor:
✔ Content creatie
✔ SEO advies
✔ Schrijven, herschrijven en redigeren
✔ Interviews
✔ Blogs, whitepapers, artikelen

Love copywriting

✔ Ruim 10 jaar ervaring
✔ Persoonlijke intake
✔ Doel en resultaatgericht
✔ On- en offline
✔ Vlotte pen
✔ Ondernemend
✔ Klantgerichte teksten
✔ Stapje extra

Moet ik eerst zelf de teksten schrijven?

Een vraag die ik veel krijg. Nee, daar ben ik als copywriter juist voor. Alles wat in jouw hoofd zit, zet ik zorgvuldig om in pakkende teksten. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen ben ik in staat om kwalitatief maatwerk te leveren dat leidt tot resultaat en tevredenheid. Deze vaardigheden gecombineerd met de mentaliteit ‘doen!’ levert optimaal tekstrendement op. Naast mijn ondernemersmentaliteit ben ik resultaatgericht, flexibel, initiatiefrijk, overtuigend, perfectionistisch, leergierig en mensgericht. Jij en jouw klanten staan centraal in mijn aanpak.