Artikel schrijven

Interviews, blogs, nieuwsbrieven, magazines

Artikel schrijven voor uw magazine

Magazines, ze zijn er in alle vormen en maten. Op papier en digitaal. In PDF en interactief met iPad Publishing. In een korte tijd neem ik het interview af en schrijf ik een sterk artikel.

Sponsored magazine

Een sponsored magazine versterkt het imago van uw bedrijf. Onderzoek van Millward Brown geeft aan lezers gemiddeld 25 minuten besteden aan het lezen van een tijdschrift. Men bewaart het. Kijkt er later nog een keer in. Legt het op een plek waar anderen het ook kunnen lezen. Dit alles wordt gerealiseerd door een juiste mix van inhoudelijk redactionele artikelen en reclame.

Relatiemagazines

Een relatiemagazine bevordert de duurzame relatie met uw klanten. Het wekt vertrouwen en zorgt voor interactie. De impact ervan hangt nauw samen met uw doelstelling. Van versterken imago, customer education, loyaliteit, top-of-mind positie en het versterken van uw verkoopresultaten. Kortom, een visitekaartje van formaat.

Bedrijfsblad – Personeelsblad

Een bedrijfsblad of personeelsblad motiveert uw personeel en vergroot hun betrokkenheid bij uw organisatie. Het is een onmisbare schakel in uw interne communicatie. Door de mix van ‘need to know’ en ‘nice to know’ maakt u uw organisatie sterker en sterker. U bouwt de kennis uit, toont de trots van uw medewerkers en maakt het werken leuker

Artikel ‘Het bedrijfsleven is topsport’

interview mark koevermansInterview met Mark Koevermans, Commercieel Directeur Feyenoord.  

Artikel ‘Erfgoed specialist voor panden in nood’.

artikel schrijven, interview metInterview met Kees den Bieman, Directeur Stadsherstel Breda

Elke klant is waardevol. Grip op het verkoopproces

artikel schrijven, interview ROCInterview met Ernest van Wijk,Directeur Marketing, Verkoop & Communicatie ROC de Leijgraaf