Artikel laten schrijven

Je wilt een artikel laten schrijven met oog voor jouw doelgroep? In duidelijke schrijftaal. Vol overtuiging. Als tekstschrijver zet ik graag mijn vaardigheden in om jouw artikel te schrijven. Ik verdiep me helemaal in jouw onderwerp. Neem interviews af en schrijf een pakkend artikel.

Een artikel laten schrijven kan voor zowel voor offline als online toepassingen. Als je wilt kan ik je ook input aanleveren voor het delen op social media.

Ik help je bij het schrijven van artikelen die inspireren, informeren en aanzetten tot actie:

 • Informatief artikel laten schrijven
 • Commercieel artikel
 • Blogs schrijven
 • Online artikelen, inclusief SEO-eisen
 • Interviews
 • Nieuwsberichten
 • Wervend artikel
 • Businessmagazines
 • Relatiemagazines
 • Brochure of folder teksten

Een artikel laten schrijven?

Voor online en offline!

Ik denk graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op.

  Blogs laten schrijven

  Je hebt zo veel kennis, maar geen tijd om dat allemaal op papier te zetten. Laat je blog dan schrijven door een ervaren tekstschrijver. Echt, anderen doen het ook. Het gebeurt vaker dan je denkt. Jij levert de kennis en ervaring. Ik schrijf het artikel, waar jouw naam onder staat.

  Bloggen is een slimme manier om online je kennis te delen. Bijkomend voordeel: het vergroot je online vindbaarheid. Bij het schrijven van online artikelen houd ik rekening met alle SEO-eisen zodat jij online scoort.

  Stap 1: Onderwerp

  Over welk onderwerp wil je je kennis delen? Met welk doel? Voor wie schrijf je het? En welke schrijfstijl spreekt jouw doelgroep aan. Vier belangrijke vragen voordat we starten. Staan er al dingen op papier, dan stuur je die alvast in de voorbereiding op het interview toe. Zodat ik me helemaal kan invreten in jouw materie.

  Stap 2: Interview

  Nu is het tijd voor het interview. Het liefst gewoon 1-op-1 en anders telefonisch of online. Gedurende een uur (gemiddeld) stel ik je vragen over het onderwerp. Jij vertelt en ik stel vragen en vraag door. Ik vraag je het hemd van je lijf, zodat alle kennis die van belang is op papier komt.

  Stap 3: Artikel schrijven

  Ik ga aan de slag met schrijven. Jouw woorden klinken door in het artikel, alsof jij het zelf geschreven hebt aansluitend bij de toon van de doelgroep. Volgens de afgesproken planning ontvang je het eerste concept. Jij geeft feedback en ik verwerk het. Net zolang tot jij tevreden bent over jouw artikel.

  Stap 4: Copyright

  Dat is helemaal van jou.

  Sinds eind 2018 schrijft Jet artikelen voor ons zakenmagazine Netwerk en dat doet ze op zeer vakkundige wijze. Wij en onze klanten zijn zeer tevreden met haar en we hopen nog vele jaren te mogen samenwerken!

  Marieke van Os – Netwerk Brabant

  We zijn een Bredase basisschool en wilden professionelere teksten voor onze communicatiekanalen. Via Google " tekstschrijver in Breda" lazen we over de skills van Jet Donkers en nodigden haar uit voor een kennismaking. Vanaf moment één was er die klik en het vertrouwen. Jet's werkwijze is luisteren, laten vertellen en gerichte vragen stellen. Daarbij neemt ze het gesprek op en maakt ze aantekeningen. Het verbaast ons iedere keer weer dat Jet de essentie van het verhaal dat wij willen vertellen eruit haalt. Kort, bondig, warm en met taalgebruik van deze tijd. Haar vrolijkheid, enthousiasme, belangstelling voor de ander en input geven ons verhaal net dat beetje extra dat het waard is om te lezen!

  Elise Potter, locatiedirecteur Dr. De Visserschool

  Jet is een zeer kundige vrouw die met je meedenkt over sterke en waardevolle content. Zij heeft met diverse content marketing campagnes meegedacht en deze ook geschreven, net als onze website teksten. Ook redigeert ze blogs. Daarnaast schrijft ze voor ons artikelen en maakt deze SEO waardig. Onze content wordt goed bekeken en gedeeld op social media. Kortom: topper om mee samen te werken.

  Naomi van der Graaff

  “Jet heeft met een frisse zakelijke benadering alle wensen opgenomen en vertaald in kracht en duidelijkheid. Adviezen van Jet getuigen van kennis en inzicht, zoals nu vertaald in onze brochure. Haar accurate en snelle manier van werken met daarbij een duidelijk kostenplaatje vooraf is enorm prettig. Met dank voor de getoonde kennis, enthousiasme en perfectionisme.”

  John Timmer, Timmer Tools & Technics

  Unieke en pakkende teksten laten schrijven

  Een artikel laten schrijven door Tekstbureau Donkers betekent: unieke, pakkende tekst, waarin jouw stem te horen is en de boodschap op heldere wijze is verwoord. Voor online artikelen zorg ik dat het artikel helemaal SEO-proof is.

  Artikel laten schrijven

  Advertorial schrijven

  Inhoudelijk artikel laten schrijven

  Advertorial laten schrijven